Barion Pixel
sas eszter krisztina

Sas Eszter Krisztina pszichológus, mediátor

Pszichológusként, mediátorként és szabadúszó újságíróként tudom, hogy a kimondott, leírt szavaknak ereje van. A ki nem mondott, le nem írt szavaknak pedig még nagyobb.

Hiszem, hogy a legtöbb problémára, elakadásra és konfliktusra mindenkiben ott rejlik a megoldás, amely az őszinte, elfogadó, és támogató beszélgetés során juthat felszínre. Pszichológusi és mediátori munkám során támogatlak a pozitív erőforrásaid tudatosításában és azok mindennapi hasznosításában.

Ha pedig már elfogytak a szavak…

Hiszek a kreativitás és a szabad alkotás erejében, így gyakran alkalmazom az art coaching eszköztárát, hogy a saját kreativitásod által közelebb kerülj önmagadhoz és a problémáidhoz.

Ezáltal olyan dolgokra is ráébredhetsz önmagaddal kapcsolatban, amelyhez korábban nem volt hozzáférésed pusztán a szavak szintjén. Ebben a közös alkotásban pedig én mint segítőszakember kísérlek végig.

Amikben segítséget tudok nyújtani:

Egyéni pszichológiai konzultáció

 • önismeret
 • stresszkezelés
 • párkapcsolati problémák, konfliktusok kezelése
 • munkahelyi problémák
 • életvezetési kérdések, döntési nehézségek
 • célkitűzés és a célok elérésének támogatása
 • elakadások, változások
 • karriertanácsadás, pályaválasztás, -módosítás, újrakezdés

Ár: 18.000 Ft/50 perces konzultáció

több alkalom előrefizetése esetén, valamint bizonyos esetekben kedvezmény vehető igénybe

Bejelentkezni a saseszter.pszichologus@gmail.com email címen lehet, vagy a weboldal alján található Kapcsolati űrlap kitöltésével.

sas eszter krisztina

 Pszichológusaink szupervízió mellett egyéni pszichológiai konzultációt és csoportos tanácsadást tartanak, amelyek nem minősülnek egészségügyi, pszichoterápiás tevékenységnek. Amennyiben valakinél felmerül, hogy erre lenne szüksége, átirányítjuk a megfelelő kollégához, intézményhez.

Ajánlásaim:

H.H.

„Eszterrel már az első találkozás alkalmával nagyon könnyen megtaláltuk a közös hangot, rendkívül kedvesen és érdeklődően hallgatta meg, hogy milyen problémákkal küzdök, mely alapján tökéletesen fel tudta mérni, hogy alkalomról alkalomra milyen feladatokkal tudja olyan mederbe irányítani az életemet, amelyben már egyedül is boldogulok. A fél év alatt, amíg jártam hozzá konzultációra, számos olyan »praktikát« tudtam elsajátítani a segítségével, melyeket azóta is aktívan alkalmazok, ez által már egyedül is meg tudom oldani az olyan visszatérő jellegű problémáimat, amelyekkel a mindennapokban meg kell küzdenem. Minden egyes konzultáció alkalmával rendkívüli türelemmel hallgatott meg, éreztette, hogy a problémáim igenis fontosak, és hogy semmi sem lehetetlen, az Ő iránymutatásával és a saját akaraterőmmel el tudom érni a kívánt változást. Korábbi rendkívül rossz tapasztalatomat egy másik pszichológusnál teljes mértékben felül tudta írni, nem tudok neki elég hálás lenni.”

B.Sz.

Évek halogatása után hálás vagyok, hogy Eszter volt az, akihez végül fordultam problémáimmal/ nehézségeimmel. Eszter nyugodtsága, kedvessége egy »baráti beszélgetés« hangulatát nyújtotta minden alkalom során, amely számomra biztonság érzetet nyújtott. Nem éreztem idegennek, nehéznek, hogy beszéljek problémáimról. A beszélgetések baráti légköre mellett pedig szakmailag is egy biztos pontot nyújtott. Az általa adott feladatok, feltett kérdések nagyban hozzájárultak/hozzájárulnak mindennapi gondolataim rendezéséhez és önmagam megismeréséhez.

Kata

„Eszterhez a tavalyi év októberébe kezdtem el járni. Ez idő alatt, közel hét hónap elteltével a legnagyobb magabiztossággal jelenthetem ki, hogy Eszter nem csak kifogásolhatatlan szakember, hanem egy rendkívül csodálatos személy is. Az együtt töltött munkánk során végig segítőkész és lelkiismeretes volt. Alkalmainkon teljes mértékben ki tudtam kapcsolódni és támogatásával rengeteget tanultam magamról és különböző szituációkról. Bátran ajánlom Esztert mindenkinek, aki elveszve érzi önmagát és szüksége van egy megbízható emberre, aki átsegít a nehéz időszakokban.”

V.D.

„Eszter egy egész hosszú úton kísért el engem , de minden alkalommal hálás voltam érte és a munkájáért. Nem gondoltam, hogy ilyen sokáig fogunk együtt dolgozni, de a célunkat elértük, hiszen mára egy boldogabb és kiegyensúlyozottabb ember lettem, aki megtalálta a helyét a nagy világban. A kreatív módszerei, a kedvessége, türelme, rugalmassága, kisugárzása és tudása mind előrébb vitt az alkalmak során. Az egyik legjobb döntés volt az életem során segítséget kérni tőle. Egy pillanatig sem bántam meg és ha az élet egyszer úgy hozná(bár ne hozza), biztosan őt keresném ismét meg. Keressétek bátran Esztert, sok szeretettel fog várni Mindenkit!”

Adri

„Amikor nagyjából egy évvel ezelőtt és egy viszonylag kétségbeesett email keretein belül Eszterhez fordultam segítségért még magam sem tudtam, hogy milyen nagy hatással is lesznek rám ezek a konzultációk. Mindig nagyon vártam ezeket a beszélgetéseket még akkor is ha tudtam, hogy fájdalmas kérdésekről, eseményekről, begyógyíthatatlannak tűnő sebek begyógyításáról lesz szó. Az ülések végén mindig felszabadultan és könnyebb lélekkel távoztam. Sokszor, mikor azt éreztem, hogy minden szétesett Eszter mint biztos és támogató pont egy életmentő kéznyújtással segített át ezeken a nehézségeken. Az a számtalan segítő gondolat, meglátás, észrevétel magként ültetődött el lelkem talaján, ami az idő múlásával stabil gyökeret eresztve, egy támaszt nyújtó faként kibontakozott.  Az alkalmak során rendszerint biztonságban, elfogadva és Látva éreztem magam. Számomra külön öröm volt, hogy a művészet és a képekben történő érzelemkifejezés nagy szerepet játszott a közös munkánk során. Páratlan szakembernek tartom és mindemellett egy csodálatos Embernek is. Elérzékenyülve és rengeteg hálával gondolok vissza erre az időszakra. Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom Esztert, aki úgy érzi, hogy megrekedt és nem találja a kiutat a mostani helyzetéből.”

Réka

„Mikor elkezdődött a közös utazásom Eszterrel, csak remélni mertem, hogy a segítségével sikerül kiutat találnom abból a sötét, fojtogató gödörből, amiben akkoriban éltem. A konzultációk alkalmával szépen lassan lebontottuk a magam köré gondosan felépített falakat, mégis végig biztonságban éreztem magam mellette. Olyan légkört teremtett, amelyben bátran lehettem sebezhető, mert történhetett bármi, mindig figyelemmel, megértéssel és törődéssel fordult felém. A nyílt őszintesége sokszor meglepett, de mindig azt mondta, amit hallanom kellett. Ez végül elvezetett oda, hogy mára én magam is ki tudom mondani azokat a gondolatokat, amelyeket korábban tagadtam és mélyen eltemettem. Apró lépésekkel haladtunk előre, és bennem csak akkor tudatosodott, mekkora utat tettünk meg, mikor a hegytetőn ismét sütött a nap, és újra kaptam levegőt.”

Fruzsi

„Eszter nagyon sokat segített abban, hogy a belső bizonytalanságaimat feldolgozzam és eloszlassam magamban. Fiatal felnőttként nehéz volt elhinnem, hogy jó úton haladok és megállok a lábamon akár egyedül, akár társsal/társakkal együtt, Eszter ezekben teljes mértékig mellettem állt és támogatott miközben tükröt tartott elém. Csak ajánlani tudom őt, különleges, bizalmat, erőt, megértést sugárzó alkalmai vannak!”

B.B.

„Rendkívül hálás vagyok, hogy Eszterre esett a választásom azon az ominózus, kétségbeesett februári napon. Ma sem döntenék másképp. Minden túlzás nélkül a nála töltött alkalmak voltak a mögöttem álló hónapok fénypontjai. Kevés dolgot vártam jobban a héten, mint azt a bizalmi környezetet, ami a Lágymányosi utcában várt. Az ülésekről távozó, felszabadító érzésekről nem is beszélve.Eszter roppant figyelmes, empatikus, minden verbális és nonverbális közlésemet lekövette és reagált rájuk.Ezúton is köszönöm a belém fektetett energiát, támogatást és hitet, ami segített átvészelni a mindennapjaimat. Maradandó élmény, amit a tarsolyomban tovább viszek egy életre.”

Mediáció

Ha az életed bármely területén konfliktusba kerültél, és jól jönne egy ítéletmentes, pártatlan segítő, keress bizalommal! Biztonságos légkörben támogatlak titeket, hogy felfedezzétek a megoldást és közös nevezőre kerüljetek.

Munkahelyi problémák és konfliktusok

(pl. elbocsátás kérdése, teljesítményproblémák, nézeteltérések…)

Családi és párkapcsolati problémák

(pl. játszmázás, megcsalás, bizalmatlansági kérdések, konfliktusok, szülő-gyerek viták…)

Közösségeket érintő ügyek

(pl. településfejlesztés, lakóközösségekben felmerülő konfliktusok)

Iskolai ügyek

(pl. osztályközösségek problémái, tanár-diák konfliktusok, érzékenyítés támogatása, kiközösítés esetén…)

Ár: 45.000 Ft/3 órás mediációs ülés

Bejelentkezni a saseszter.pszichologus@gmail.com email címen lehet, vagy a weboldal alján található Kapcsolati űrlap kitöltésével.

Képzettségek:

Pszichológus

2014-2017 | Pszichológia alapképzés | Pázmány Péter Katolikus Egyetem

2017-2020 | Pszichológia mesterképzés | Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Mediátor

2020 | Mediátorképzés (alapfok + haladó + szupervízió) | Dr. Fellegi & Winkler

Art coaching

2020 | Art coaching – Kreatív és művészeti eszközök használata a coachingban | Indigo Coaching

Művészetterápia

2021- 2022 | Személyiség és egészségfejlesztés a Katarzisz Komplex Művészetterápia Módszerével®. Komplex Művészetterápiás Képzés I. blokk  | Lelki Egészségvédő Alapítvány

2022 – (jelenleg is folyamatban) | Személyiség és egészségfejlesztés a Katarzisz Komplex Művészetterápia Módszerével®. Komplex Művészetterápiás Képzés II. blokk  | Lelki Egészségvédő Alapítvány

Sorsanalitikus tanácsadás

2023 – (jelenleg is folyamatban) | Sorsanalitikus tanácsadás képzés | Dr. Szondi Lipót Emlékalapítvány

Publikációk:

Médiamegjelenések, cikkek:

Így befolyásolhatja a szüleiddel való kapcsolatod a felnőtt életedet

Szakértői vélemény a szülőkomplexuskról a divany.hu-n

 

 Kapcsolat

SAS ESZTER KRISZTINA

saseszter.pszichologus@gmail.com

+36 20 494 2024

9 + 14 =

Belső Sziget Terápiás Tér: 1111 Budapest, Lágymányosi u. 17/b

Kövess minket!

0
  A kosarad tartalma
  A kosarad üres