Barion Pixel

Ajándék énidő – art coaching workshop az elcsendesedés jegyében

15.000Ft20.000Ft

Tölts el önmagaddal és másokkal egy inspiráló, lélekmelengető és kreatív délutánt forró italok társaságában bensőséges hangulatban! Téli workshopunkon meghitt hangulatban alkotunk és töltődünk majd. A foglalkozáson lehetőséged lesz különféle kreatív eszközökkel rátekinteni az évedre, kapcsolódni önmagadhoz és másokhoz, valamint megélni az önfeledt alkotás felszabadító erejét. Most ajándékot is adunk a részvételed mellé!

Cikkszám: N/A Kategória:
2 óra
Belső Sziget Segítő Tér
max. 10 fő

❄️🎁Ajándékozz magadnak kreatív énidőt!🎁❄️

Ha jól esne az ünnepi forgatag előtt egy kicsit befelé figyelni, lassítani, valamint minőségi időt tölteni önmagaddal, szeretettel várunk december 2-án a testünket és a lelkünket is átmelengető art coaching workshopunkon!

Nehéz és megterhelő év áll mögöttünk, ami sokunknak valószínűleg kevés lehetőséget tartogatott a feltöltődésre, valamint az önfeledt pillanatokra. Ahhoz, hogy igazán megélhessük a karácsonyi hangulatot, és átadhassuk magunkat a lassításnak, valamint az ünnepek melegségének, jó, ha van lehetőségünk letenni a felgyülemlett terheket és kiadni magunkból a feszültséget.

„A művészet lemossa a lélekről a mindennapok porát.” – Pablo Picasso

Ajándék énidő – art coaching workshopunkon két órán keresztül meghitt hangulatban alkotunk és töltődünk majd. A foglalkozáson lehetőséged lesz különféle kreatív eszközökkel rátekinteni az évedre, kapcsolódni önmagadhoz és másokhoz, valamint megélni az önfeledt alkotás felszabadító erejét. Hiszen az alkotás folyamata segít elmélyülni, kiszakadni a hétköznapokból és flowba kerülni.

Tölts el önmagaddal és másokkal egy inspiráló, lélekmelengető és kreatív délutánt forró italok társaságában meghitt hangulatban! Szeretettel várunk!

 A workshop tartalma:

  • Kreatív önismereti art coaching gyakorlatok
  • Önmagunkra hangolódás, elmélyülés az alkotás és vezetett relaxáció által
  • Az évünkre való rátekintés különböző szempontból és művészetterápiás eszközökkel

 A workshopot vezeti:

Pál Kata Dorottya pszichológus, tanácsadó szakpszichológus, kognitív viselkedésterápiás konzultáns, művészetterapeuta jelölt
Sas Eszter Krisztina pszichológus, mediátor, művészetterapeuta jelölt

 A workshop időpontja:

2023. december 2. szombat 16:00-18:00

 Részvételi díj:

15.000 Ft | A részvételi díj magában foglalja a gyakorlatokhoz szükséges eszközöket és az anyagköltséget, valamint egy ajándék, egyedileg feliratozott bögrét is!

Ha a következő évben szeretnél még több figyelmet szentelni az önismeretre és a kreativitásra, a részvétel mellé megvásárolhatod a Kreatív önismereti határidőnaplónkat is! A kiadványról itt olvashatsz több információt.

 A workshop helyszíne:

Belső Sziget Segítő Tér – 1111 Budapest, Lágymányosi u. 17/b

Az eseményen való részvétel rajztudást és művészeti előképzettséget nem igényel!

 Kapcsolat

4 + 5 =

Belső Sziget Segítő Tér: 1111 Budapest, Lágymányosi u. 17/b

0
    A kosarad tartalma
    A kosarad üres