Barion Pixel

Exkluzív Kreatív Randi

A Mind Art exkluzív kreatív randi – páros art coaching workshop keretében a párotokkal közösen próbálhattok ki különböző kreatív pszichológiai gyakorlatokat, amellyel nemcsak önmagatokat, de egymást és a kapcsolatotokat is mélyebben megismerhetitek. Mindezt teljesen rátok szabva!

Az exkluzív páros önismereti art coaching workshop során csapatunk egyik pszichológusa vezet titeket végig olyan gyakorlatokon, amelyek a kreativitásotok megélésétől, az elgondolkodtató beszélgetésen át az önfeledt és felszabadult nevetésig többféle módon segítik az egymásra hangolódást. A gyakorlatokon keresztül és a közös alkotás révén egyaránt lehetőségetek van újfajta módon kapcsolódni, valamint az egymás közötti beszélgetéssel és reflektálással mélyíteni tovább a közös élményt.

Az alkotás folyamata önmagában is segít elmélyülni, kiszakadni a hétköznapokból, flowba kerülni. Amennyiben ezt az élményt számunkra fontos személyekkel éljük át, megtapasztalhatjuk, ahogyan közelebb kerülhetünk egymáshoz az alkotás útján.

A szeretet az a folyamat, melynek során visszavezetlek önmagadhoz.  – Antoine de Saint-Exupéry

Mi is ez pontosan?

 • Személyre/kapcsolatra szabott art coaching foglalkozás a kapcsolatotok áttekintésére.
 • Fókuszban a pár tagjai között lévő kapcsolódás, a kapcsolat erősségeinek a tudatosítása.
 • NEM párterápia! A cél a különleges, alkotáson keresztüli kapcsolódás megtapasztalása és a párkapcsolatra való rátekintés, nem a problémák feloldása.

Ez a program nektek szól, ha:

 • különleges randiprogramra vágytok,
 • rendhagyó és emlékezetes módon ünnepelnétek az évfordulótokat,
 • szeretnétek a közös minőségi időt beépíteni a rohanó mindennapjaitokba,
 • szeretnétek meglepni egymást egy maradandó élménnyel,
 • új szempontból és kreatív eszközökkel szeretnétek rátekinteni a kapcsolatotokra és egymásra.

Mit tartalmaz az ajánlat?

 • Rövid előzetes telefonbeszélgetés arról, miért is jönnétek, hol tart most a kapcsolatotok, van-e bármi aktualitás, mérföldkő, állomás, amin szívesen dolgoznátok (pl. házasságra, gyermekvállalásra készülés).
 • Általatok választott időpontban a ti igényeitekre, kapcsolatotokra szabottan összeállított art coaching workshop.
 • A helyszín és az alkotáshoz szükséges eszközök biztosítása, harapnivalók és italok az alkalom alatt.
 • Hazavihető emlékek az alkalomról.

 A workshopok időtartama:

A workshopokat előre egyeztetett időpontban és időtartamban tartjuk meg (jellemzően 3-4 órás intervallumban).

 A workshop díja:

Kérjük, hogy a pontos és részletes ajánlatunkért vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi Kapcsolati űrlap kitöltésével a mindart.pszichologia@gmail.com email címen!

 A workshop helyszíne:

Belső Sziget Segítő Tér (1111 Budapest, Lágymányosi u. 17/b.)

Fontos, hogy az art coaching workshopokon való részvétel rajztudást és művészeti előképzettséget nem igényel! Amit megalkotsz, az csak rólad szól, belső érzéseidet veted a papírra, így az elkészült alkotás pontosan úgy jó, ahogy van.

Visszajelzések korábbi résztvevőinktől

Felnőttként már nem akad olyan gyakran a kezünk ügyébe filctoll, krepp-papír és vízfesték, azonban a Mind Art workshopjának keretei között újra felfedezhetjük a tét nélküli, önfeledt alkotás örömét, ráadásul párunkkal karöltve (néha szó szerint). Teljesen újfajta kapcsolódási élmény, amely magunktól biztosan nem jutna eszünkbe, ez pedig ritka kincs egy többéves kapcsolatban. Nagyszerű élmény volt, sok összekuncogással kísérve.

Eszter

Hálásan köszönjük, ez volt a tökéletes házassági évfordulóra szóló ajándék! :) Nem csupán minőségi időt tölthettünk együtt, hanem ennyi év után is tudtunk újat felfedezni a másikban. Leginkább a privát alkalom jellege, a feladatok kreativitása, a befogadó környezet tetszett a legjobban nekünk és az olyan apróságok, amelyek meghittebbé tették az alkalmat.

Lilla

 Kapcsolat

6 + 9 =

Belső Sziget Segítő Tér: 1111 Budapest, Lágymányosi u. 17/b

0
  A kosarad tartalma
  A kosarad üres