Barion Pixel

Exkluzív workshop családoknak, baráti társaságoknak

Exkluzív art coaching workshopunk keretében a családtagjaitokkal és a barátaitokkal próbálhattok ki közösen különböző művészetterápiás és kreatív pszichológiai gyakorlatokat, amellyel nemcsak önmagatokat, de egymás új oldalát is megismerhetitek. Hiánypótló lehetőség a minőségi időtöltésre a hozzátok legközelebb állókkal, teljesen az igényeitekre szabva.

Az exkluzív, baráti társaságoknak és családoknak szóló workshopunkon lehetőségetek lesz különféle kreatív eszközökkel mélyíteni az önismereteteket, kapcsolódni egymáshoz, felfedezni mások új oldalát, valamint megélni az önfeledt alkotás felszabadító erejét.

Az alkotás folyamata önmagában is segít elmélyülni, kiszakadni a hétköznapokból, flowba kerülni. Amennyiben ezt az élményt számunkra fontos személyekkel éljük át, megtapasztalhatjuk, ahogyan egy csoportban vagy családban közelebb kerülhetünk egymáshoz az alkotás útján.

Sok minden van, amin nehéz egyedül keresztülmenni. De azért vagyunk egymásnak, hogy ne is kelljen.”  – Kollár Betti

Mi is ez pontosan?

 • Személyre szabott art coaching foglalkozás a közös (ki)kapcsolódás és feltöltődés jegyében.
 • Fókuszban a köztetek lévő kapcsolódás kreatív módon való feltérképezése, a kapcsolatotok erősségeinek a tudatosítása, a közös alkotáson keresztüli kapcsolódás.
 • NEM családterápia! Nem a problémák, nehéz dinamikák feloldása a cél, hanem a kapcsolódás másfajta módon való megélése és a közös minőségi időtöltés.

Ez a program nektek szól, ha:

 • szeretnétek minőségi időt tölteni a barátaitokkal, testvéreitekkel, családotokkal,
 • egy különleges programra vágytok, amely során kikapcsolódhattok és kiszakadhattok a hétköznapokból,
 • újszerű élményt szeretnétek kipróbálni, ahol saját magatokat és egymás új oldalát is felfedezhetitek.

Mit tartalmaz az ajánlat?

 • Előzetes telefonbeszélgetés az igények és a lehetőségek összehangolásáról – Milyen a kapcsolatotok? Miért jönnétek? Mit vártok?
 • Kreatív önismereti art coaching és művészetterápiás gyakorlatokból álló workshop, amelyeket az egyedi elképzeléseknek megfelelően és az előzetes célkitűzések alapján építünk fel és az általatok választott időpontban tartunk meg.
 • A helyszín és az alkotáshoz szükséges eszközök biztosítása, harapnivalók és italok az alkalom alatt.
 • Hazavihető emlékek az alkalomról.

 A workshopok időtartama:

A workshopokat előre egyeztetett időpontban és időtartamban tartjuk meg (jellemzően 2-3-4 órás intervallumban).

 A workshop díja:

Kérjük, hogy a pontos és részletes ajánlatunkért vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi Kapcsolati űrlap kitöltésével a mindart.pszichologia@gmail.com email címen!

 A workshop helyszíne:

Igény esetén és a résztvevők számától függően külső helyszínen kiszállással, vagy a Belső Sziget Segítő Térben (1111 Budapest, Lágymányosi u. 17/b.).

Fontos, hogy az art coaching workshopokon való részvétel rajztudást és művészeti előképzettséget nem igényel! Amit megalkotsz, az csak rólad szól, belső érzéseidet veted a papírra, így az elkészült alkotás pontosan úgy jó, ahogy van.

 Kapcsolat

7 + 11 =

Belső Sziget Segítő Tér: 1111 Budapest, Lágymányosi u. 17/b

0
  A kosarad tartalma
  A kosarad üres