Barion Pixel

Exkluzív workshop munkahelyi csoportoknak

Exkluzív art coaching workshopunk keretében a munkatársaitokkal próbálhattok ki közösen különböző művészetterápiás és kreatív pszichológiai gyakorlatokat, amellyel nemcsak önmagatokat, de egymás új oldalát is megismerhetitek, új módon kapcsolódhattok. Töltsétek meg kreativitással a munkahelyeteket az igényeitekre szabott tréning, csapatépítő, workshop vagy mentális egészség programhoz kötődő alkalmainkkal.

Az exkluzív, munkahelyi társaságoknak, csoportoknak szóló workshopunkon lehetőségetek lesz különféle kreatív eszközökkel mélyíteni az önismereteteket, kapcsolódni egymáshoz, felfedezni mások új oldalát, valamint megélni az önfeledt alkotás felszabadító erejét, mindezt akár a munkahelyeteken, akár külső helyszínen.

Az alkotás folyamata önmagában is segít elmélyülni, kiszakadni a hétköznapokból, flowba kerülni. Különösen izgalmas élmény lehet ez, ha a kollégáinkkal közösen éljük ezt át, akikkel eddig főleg a teendők, a feladatok és a folyosói beszélgetések kapcsoltak minket össze. Megtapasztalhatjuk, ahogyan egy csoportban közelebb kerülhetünk egymáshoz az alkotás útján.

A művészet lemossa a lélekről a mindennapok porát.”  – Pablo Picasso

Mi is ez pontosan?

 • Személyre/munkahelyi igényekre szabott art coaching foglalkozás, amely célja egyrészt a kollégákkal való újfajta, kreatív együttlét,  másrészt a belső kreativitás kibontakoztatásának támogatása.
 • Fókuszban a munkahelyen felmerülő témákra, a mentális egészség megőrzésére, a stresszkezelésre és a csapattagok közötti kapcsolódásra fókuszáló kreatív gyakorlatok.
 • NEM céges coaching, szervezetfejlesztési alkalom a munkahelyi dinamikák és problémák helyrehozatala érdekében.

Ez a program nektek szól, ha:

 • szeretnétek újfajta, kreatív formában megtartani a céges tréninget,
 • csapatépítő programként kreatívkodnátok, miközben elmélyítitek az önismereteteket is,
 • szeretnétek többféle eszközt elsajátítani a hatékony stresszkezelés érdekében,
 • más módon tartanátok az évértékelést (pl.: projektekben működő cégeknek kiemelten ajánlott),
 • szeretnétek kibillenteni a céget a megszokott rutinból, akár előadás, workshop, több alkalmas folyamat keretében.

Mit tartalmaz az ajánlat?

 • Ellőzetes telefonbeszélgetés vagy online meeting arról, mit érdemes tudni a munkahelyről, mit várnátok a programtól, mire lenne szükségetek pontosan.
 • Általatok választott időpontban a ti igényeitekre, munkahelyetekre szabottan összeállított art coaching workshop.
 • Az alkotáshoz szükséges eszközök biztosítása
 • Igény szerint a helyszín biztosítása vagy kiszállás.
 • Hazavihető emlékek az alkalomról.

 A workshopok időtartama:

A workshopokat előre egyeztetett időpontban és időtartamban tartjuk meg (jellemzően 2-3-4 órás intervallumban).

 A workshop díja:

Kérjük, hogy a pontos és részletes ajánlatunkért vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi Kapcsolati űrlap kitöltésével a mindart.pszichologia@gmail.com email címen!

 A workshop helyszíne:

Igény esetén és a résztvevők számától függően külső helyszínen kiszállással, vagy a Belső Sziget Segítő Térben (1111 Budapest, Lágymányosi u. 17/b.).

Fontos, hogy az art coaching workshopokon való részvétel rajztudást és művészeti előképzettséget nem igényel! Amit megalkotsz, az csak rólad szól, belső érzéseidet veted a papírra, így az elkészült alkotás pontosan úgy jó, ahogy van.

Akikkel már együtt dolgoztunk

transvanilla
vodafone
kuehne nagel

 Kapcsolat

2 + 14 =

Belső Sziget Segítő Tér: 1111 Budapest, Lágymányosi u. 17/b

0
  A kosarad tartalma
  A kosarad üres