Barion Pixel

Pál Kata Dorottya & Sas Eszter Krisztina:

KREATÍV ÖNISMERETI HATÁRIDŐNAPLÓ

Egy öröknaptár, amely mutatja az utat önmagadhoz az örök kérdések világában

 

kreatív önismereti határidőnapló

 

A Mind Art pszichológusai, Pál Kata Dorottya és Sas Eszter Krisztina által tervezet határidőnapló nemcsak arra szolgál, hogy feljegyezd a fontos időpontokat és teendőket, hanem egy teljes évig útitársként mutatja az utat önmagadhoz. Tizenkét kulcsfontosságú témakör mentén, közérthető pszichológiai magyarázatokkal, valamint kreatív és elgondolkodtató gyakorlatokkal mélyíti el az önismereted.

Nem siettet, meghagyja számodra a teret és az időt, hogy akkor vágj bele az utazásba, és olyan ütemben haladj, ahogy az számodra kényelmes – már csak azért is, mert öröknaptárról van szó.

Persze ahogy egy jó szakember, úgy ez a könyv sem ad gyors és kész megoldásokat, ugyanakkor minden szükséges eszközzel felvértez ahhoz, hogy az önismereti kaland során izgalmas felismerésekkel és hasznos tudással gazdagodhass.

 

A kérdés már csak az: elindulsz-e az önmagad felé vezető úton?

Kreatív önismereti határidőnapló

5.970Ft

A határidőnapló mérete: A5 (210 mm x 148 mm). Öröknaptár, így bármikor elkezdhető. Keménytáblás, cérnafűzött kötés. Heti tervező ponthálós (bullet journal) lapokkal. Éves öngondoskodás szokáskövetők. Önismereti gyakorlatok, pszichoedukációs összefoglalók és inspiráló idézetek 227 oldalban.

17 készleten

A Kreatív önismereti határidőnapló megvásárolható az alábbi könyvesboltokban is:

Visszajelzések a határidőnaplóról:

Január óta kísér a mindennapi életemben, a hétköznapjaimban a Kreatív önismereti határidőnapló. Úgy érzem, lassan az év vége és a könyv vége fele közeledve gazdagabb önismerettel rendelkezem. Úgy érzem, nagyon hozzám szól a könyv, minden kis részlete, leírása, mondata, rajza. Szeretem a tartalmát, a felosztását, a segítő gondolatokat, a megértő útmutatást és a részletes önismereti lehetőséget, ami benne rejtőzik, ha rendszeresen foglalkozunk vele. Hálásan köszönöm, hogy megalkottátok ezt az önismereti naplót. ♥

Krisztina

Nagyon szép kivitelű könyv, jó minőségű papírral, mégsem írtam bele. A rövid összefoglalókat és feladatokat viszont hasznosnak találtam, külön papíron szívesen ötleteltem, írtam, „firkáltam” a felvetett témákról. Kellően általános, így mindenkinek hasznos lehet, akár egy-két személyes elakadás azonosítására is, amibe aztán érdemes mélyebben is belemenni majd specifikusabb szakirodalom és/vagy szakember segítségével.

Edit

A Kreatív önismereti határidőnapló tökéletes útitársam volt 2022-re. A két pszichológus által megálmodott kötet egy igazán izgalmas utazási lehetőséget kínál önmagunk felfedezéséhez, ráadásul a hasznos önismereti feladatokon túl heti tervezőt is tartalmaz. A tervezők mellett pedig egy teljesen üres jegyzetoldal áll rendelkezésre, így nemcsak a teendőket, programokat tudtam beleírni, hanem azt is, hogy ebből mi és hogyan valósult meg. A határok megjelölésétől kezdve egészen a mindfulness-ig számos hasznos trükköt, eszköz, technikát ad kezünkbe a kiadvány, a visszatekintő gyakorlatok is érdekesek voltak. Bár teljesen betöltöttem a kifejezetten szép kiállítású naplót, biztos vagyok benne, hogy néhány feladathoz és jegyzetemhez vissza fogok még térni. Mivel nem évhez kötött, így bátran ajánlom mindenkinek, aki csak most szerezné meg és kezdene bele.

M.

Médiamegjelenések, ajánlók a kiadványról:

2022-es határidőnaplók magyar tervezőktől

Ajánló az nlc.hu-n.

„Pál Kata Dorottya és Sas Eszter Krisztina Kreatív önismereti határidőnaplója nemcsak arra szolgál, hogy feljegyezd a fontos időpontokat és teendőket, hanem egy teljes évig útitársként mutatja az utat önmagadhoz. Tizenkét kulcsfontosságú témakör mentén, közérthető pszichológiai magyarázatokkal, valamint kreatív és elgondolkodtató gyakorlatokkal mélyíti el az önismereted.”

4 különleges ajándékötlet, amely a léleknek is jót tesz

Ajánló a Dívány.hu-n.

„Nem siettet, meghagyja számunkra a teret és az időt, hogy akkor vágjunk bele az utazásba, és olyan ütemben haladjunk, ahogy az számunkra kényelmes. Persze ahogy egy jó szakember, úgy ez a könyv sem ad gyors és kész megoldásokat, nekünk kell elindulni az önmagunk felé vezető úton.”

Ezekkel a kreatív határidőnaplókkal többé válhatnak a mindennapjaid 2022-ben

Ajánló a frissdiplomas.hu-n.

 „A napló minden hónapban egy-egy önismereti témát helyez a középpontba. Ilyenek az öngondoskodás, a türelem, az önegyüttérzés, vagy a határok. A könyvben számos önismereti gyakorlatot, pszichoedukációs összefoglalót és inspiráló idézetet találhatsz, emellett éves öngondoskodási szokáskövető is segíti, hogy kiegyensúlyozottabb légy.”

0
    A kosarad tartalma
    A kosarad üres