Barion Pixel

Alkoss szabadon! – Nyári szabadtéri art coaching workshop

15.000Ft

A Mind Art nyári art coaching workshopján a júniusi napsütésben és csupazöld környezetben lesz lehetőséged a természetben való szabad alkotásra, a kreatív kikapcsolódásra és az önismereted mélyítésére. Az alkalmon a land art különleges művészeti irányzattal ismerkedünk meg, amelyben a környezetünk elemeivel is alkotunk majd. Tapasztald meg a természettel és az önmagaddal való összhangot az alkotás erején keresztül!

Elfogyott

Kategória:
3 óra
Margitsziget
max. 12 fő

🌿Alkoss szabadon! – Nyári szabadtéri art coaching workshop🌿

A Mind Art nyári art coaching workshopján a júniusi napsütésben és csupazöld környezetben lesz lehetőséged a természetben való szabad alkotásra, a kreatív kikapcsolódásra és az önismereted mélyítésére.

A különleges program során a természetben is megtalálható anyagokat használva hozhatod létre a saját alkotásaidat, miközben a szabadban való jelenlét és az alkotás öröme egyszerre teremti meg a lehetőséget arra, hogy harmóniába kerülj a természettel, valamint minőségi időt tölts önmagaddal és másokkal.

🌿Természettel való alkotás🌿
Az alkalmon a land art különleges művészeti irányzattal ismerkedünk meg, amelyben a környezetünk elemeivel is alkotunk majd szabadon. 

A különféle kreatív gyakorlatok mellett arra is fókuszálunk majd, hogy az alkotás során felszínre kerülő érzések és gondolatok hogyan mélyíthetik az önismeretünket, hogyan kapcsolódnak most hozzánk.

Várunk mindenkit szeretettel, aki szeretne kikapcsolódni, új dolgokat kipróbálni és mélyebben megismerni önmagát egy csodálatos természeti környezetben. Tapasztald meg te is a természettel és az önmagaddal való összhangot az alkotás erején keresztül!

 A workshopot vezeti:

Sas Eszter Krisztina pszichológus, mediátor, művészetterapeuta jelölt
Pál Kata Dorottya pszichológus, tanácsadószakpszichológus jelölt, művészetterapeuta jelölt

 A workshop időpontja:

2023. június 23. péntek 17:30-20:30

 A workshop időtartama:

3 óra

 Részvételi díj:

15.000 Ft | A részvételi díj magában foglalja a gyakorlatokhoz szükséges eszközöket és az anyagköltséget.

Hozd el magaddal a párodat, a barátodat, vagy akár a szüleidet! Páros jegy: 12.000 Ft/fő (csak két darab egyidejű jelentkezés esetén vehető igénybe, használd a következő kuponkódot: PÁROSJEGY)

 A workshop helyszíne:

Margitsziget

Az eseményen való részvétel rajztudást és művészeti előképzettséget nem igényel! Amit megalkotsz, az csak rólad szól, így az elkészült alkotás pontosan úgy jó, ahogy van.

 Kapcsolat

15 + 10 =

Belső Sziget Segítő Tér: 1111 Budapest, Lágymányosi u. 17/b

0
    A kosarad tartalma
    A kosarad üres