Barion Pixel

ART COACHING

Az art coaching módszertanában a művészetpszichológia és a coaching elemeit ötvözzük. Az alkotás, kreativitás és művészet által segítünk, hogy saját életedet olyanná formáld, amilyenné szeretnéd. A közös alkotás útján folyamatosan támogatunk, hogy új perspektívából szemléld önmagadat, a téged foglalkoztató témaköröket és az aktuális helyzetedet.

A kreatív, művészeti eszközökkel kísért pszichológiai konzultáció nemcsak egy segítő beszélgetés, hanem egy élmény. A megszokottól eltérő gondolkodásmód és újfajta szemlélet kimozdít a berögzült gondolatok és a racionalitás börtönéből.

Az art coaching  technikák segítenek, hogy új megoldásokra csodálkozz rá, más szemmel tekints önmagadra és egész más megvilágításba kerüljenek a problémáid.

mind art

Mindenkiben ott rejlik a kreativitás. Az art coaching során felszínre hozzuk a benned lévő alkotóenergiát.

Amit megalkotsz, az csak rólad szól, belső érzéseidet veted a papírra, így az elkészült alkotás pontosan úgy jó, ahogy van.

Fontos, hogy nem kell profi rajzolónak lenned, sem művészi vénával rendelkezned ahhoz, hogy az art coaching módszertanát válaszd. A segítő munka során olyan eszközökkel és technikákkal dolgozunk, ami mindenkinek komfortos.

mind art

Milyen pozitív hatásokat tapasztalhatsz meg alkotás közben?

A belső feszültséged csökken

Meditatív állapotba kerülhetsz

Átélhetsz flowélményt

Úgy fejezheted ki magadat, ahogy korábban sosem volt lehetőséged

A korábban kusza gondolataid összeállnak egy kerek egész képpé

Megtapasztalhatod az alkotás szenvedélyét

Hidat teremthetsz a gondolatok és a valóság között

Impulzusokat és inspirációt szerezhetsz új ötletekhez

 Kapcsolat

9 + 12 =

Belső Sziget Segítő Tér: 1111 Budapest, Lágymányosi u. 17/b

0
    A kosarad tartalma
    A kosarad üres