Barion Pixel
sas eszter krisztina

Sas Eszter Krisztina pszichológus, mediátor

Pszichológusként, mediátorként és szabadúszó újságíróként tudom, hogy a kimondott, leírt szavaknak ereje van. A ki nem mondott, le nem írt szavaknak pedig még nagyobb.

Hiszem, hogy a legtöbb problémára, elakadásra és konfliktusra mindenkiben ott rejlik a megoldás, amely az őszinte, elfogadó, és támogató beszélgetés során juthat felszínre. Pszichológusi és mediátori munkám során támogatlak a pozitív erőforrásaid tudatosításában és azok mindennapi hasznosításában.

Ha pedig már elfogytak a szavak…

Hiszek a kreativitás és a szabad alkotás erejében, így gyakran alkalmazom az art coaching eszköztárát, hogy a saját kreativitásod által közelebb kerülj önmagadhoz és a problémáidhoz.

Ezáltal olyan dolgokra is ráébredhetsz önmagaddal kapcsolatban, amelyhez korábban nem volt hozzáférésed pusztán a szavak szintjén. Ebben a közös alkotásban pedig én mint segítőszakember kísérlek végig.

Amikben segítséget tudok nyújtani:

Egyéni pszichológiai konzultáció

 • önismeret
 • stresszkezelés
 • párkapcsolati problémák, konfliktusok kezelése
 • munkahelyi problémák
 • életvezetési kérdések, döntési nehézségek
 • célkitűzés és a célok elérésének támogatása
 • elakadások, változások
 • karriertanácsadás, pályaválasztás, -módosítás, újrakezdés

Ár: 15.000 Ft/50 perces konzultáció

sas eszter krisztina

 Pszichológusaink szupervízió mellett egyéni pszichológiai konzultációt és csoportos tanácsadást tartanak, amelyek nem minősülnek egészségügyi, pszichoterápiás tevékenységnek. Amennyiben valakinél felmerül, hogy erre lenne szüksége, átirányítjuk a megfelelő kollégához, intézményhez.

Ajánlásaim:

Eszterrel már az első találkozás alkalmával nagyon könnyen megtaláltuk a közös hangot, rendkívül kedvesen és érdeklődően hallgatta meg, hogy milyen problémákkal küzdök, mely alapján tökéletesen fel tudta mérni, hogy alkalomról alkalomra milyen feladatokkal tudja olyan mederbe irányítani az életemet, amelyben már egyedül is boldogulok. A fél év alatt, amíg jártam hozzá konzultációra, számos olyan “praktikát” tudtam elsajátítani a segítségével, melyeket azóta is aktívan alkalmazok, ez által már egyedül is meg tudom oldani az olyan visszatérő jellegű problémáimat, amelyekkel a mindennapokban meg kell küzdenem. Minden egyes konzultáció alkalmával rendkívüli türelemmel hallgatott meg, éreztette, hogy a problémáim igenis fontosak, és hogy semmi sem lehetetlen, az Ő iránymutatásával és a saját akaraterőmmel el tudom érni a kívánt változást. Korábbi rendkívül rossz tapasztalatomat egy másik pszichológusnál teljes mértékben felül tudta írni, nem tudok neki elég hálás lenni.

H. H.

Évek halogatása után hálás vagyok, hogy Eszter volt az, akihez végül fordultam problémáimmal/ nehézségeimmel. Eszter nyugodtsága, kedvessége egy “baráti beszélgetés” hangulatát nyújtotta minden alkalom során, amely számomra biztonság érzetet nyújtott. Nem éreztem idegennek, nehéznek, hogy beszéljek problémáimról. A beszélgetések baráti légköre mellett pedig szakmailag is egy biztos pontot nyújtott. Az általa adott feladatok, feltett kérdések nagyban hozzájárultak/hozzájárulnak mindennapi gondolataim rendezéséhez és önmagam megismeréséhez.

B. Sz.

Eszterhez a tavalyi év októberébe kezdtem el járni. Ez idő alatt, közel hét hónap elteltével a legnagyobb magabiztossággal jelenthetem ki, hogy Eszter nem csak kifogásolhatatlan szakember, hanem egy rendkívül csodálatos személy is. Az együtt töltött munkánk során végig segítőkész és lelkiismeretes volt. Alkalmainkon teljes mértékben ki tudtam kapcsolódni és támogatásával rengeteget tanultam magamról és különböző szituációkról. Bátran ajánlom Esztert mindenkinek, aki elveszve érzi önmagát és szüksége van egy megbízható emberre, aki átsegít a nehéz időszakokban.

Kata

Mediáció

Ha az életed bármely területén konfliktusba kerültél, és jól jönne egy ítéletmentes, pártatlan segítő, keress bizalommal! Biztonságos légkörben támogatlak titeket, hogy felfedezzétek a megoldást és közös nevezőre kerüljetek.

Munkahelyi problémák és konfliktusok

(pl. elbocsátás kérdése, teljesítményproblémák, nézeteltérések…)

Családi és párkapcsolati problémák

(pl. játszmázás, megcsalás, bizalmatlansági kérdések, konfliktusok, szülő-gyerek viták…)

Közösségeket érintő ügyek

(pl. településfejlesztés, lakóközösségekben felmerülő konfliktusok)

Iskolai ügyek

(pl. osztályközösségek problémái, tanár-diák konfliktusok, érzékenyítés támogatása, kiközösítés esetén…)

Ár: 45.000 Ft/3 órás mediációs ülés

Képzettségek:

Pszichológus

2014-2017 | Pszichológia alapképzés | Pázmány Péter Katolikus Egyetem

2017-2020 | Pszichológia mesterképzés | Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Mediátor

2020 | Mediátorképzés (alapfok + haladó + szupervízió) | Dr. Fellegi & Winkler

Art coaching

2020 | Art coaching – Kreatív és művészeti eszközök használata a coachingban | Indigo Coaching

Művészetterápia

2021- 2022 | Személyiség és egészségfejlesztés a Katarzisz Komplex Művészetterápia Módszerével®. Komplex Művészetterápiás Képzés I. blokk  | Lelki Egészségvédő Alapítvány

2022 – (jelenleg is folyamatban) | Személyiség és egészségfejlesztés a Katarzisz Komplex Művészetterápia Módszerével®. Komplex Művészetterápiás Képzés II. blokk  | Lelki Egészségvédő Alapítvány

Publikációk:

Médiamegjelenések, cikkek:

 Kapcsolat

SAS ESZTER KRISZTINA

saseszter.pszichologus@gmail.com

+36 20 494 2024

9 + 6 =

Belső Sziget Terápiás Tér: 1111 Budapest, Lágymányosi u. 17/b

Kövess minket!

0
  A kosarad tartalma
  A kosarad üres