Barion Pixel

Exkluzív kreatív önismereti art coaching workshop

Személyre szabott art coaching foglalkozás céges csapatépítőnek vagy személyes alkalmakra, családi, baráti vagy szakmai társaságoknak. Előzetes egyeztetés után tetszőleges időtartamban és az egyedi elképzelések alapján tölthettek el együtt néhány órát (vagy akár egy egész napot) az alkotásnak, valamint az önismeretetek mélyítésének szentelve.

Kategória:

A Mind Art exkluzív kreatív önismereti workshopjai során a kreativitáson és az alkotáson keresztül kapcsolódhattok önmagatokhoz és egymáshoz. Az alkotás folyamata önmagában is segít elmélyülni, kiszakadni a hétköznapokból, flowba kerülni. Amennyiben ezt az élményt számunkra fontos személyekkel éljük át, megtapasztalhatjuk, ahogyan egy csoportban vagy közösségben közelebb kerülhetünk egymáshoz az alkotás útján.

A művészet lemossa a lélekről a mindennapok porát.  – Pablo Picasso

 A workshopok tartalma :

  • Kreatív önismereti art coaching és művészetterápiás gyakorlatok, amelyeket az egyedi elképzeléseknek megfelelően és az előzetes célkitűzések alapján építünk fel
  • Néhány példa: erőforrások tudatosítása, kreativitás kibontakoztatása, csapatépítés, közösségerősítés, önismeret mélyítése, célkitűzés támogatása, megküzdés a nehézségekkel, stb.

 A workshopokat vezeti:

Pál Kata Dorottya pszichológus, tanácsadószakpszichológus jelölt, művészetterapeuta jelölt
Sas Eszter Krisztina pszichológus, mediátor, művészetterapeuta jelölt

 A workshopok időtartama:

A workshopokat előre egyeztetett időpontban és időtartamban tartjuk meg (jellemzően 3-4-6 órás intervallumban).

 A workshop díja:

A workshop díja az időtartamtól, a résztvevők számától és a helyszíntől is függ. Kérjük, hogy a pontos és részletes ajánlatunkért vedd fel velünk a kapcsolatot a mindart.pszichologia@gmail.com email címen!

 A workshop helyszíne:

Igény esetén és a résztvevők számától függően külső helyszínen kiszállással, vagy a Belső Sziget Segítő Térben (1111 Budapest, Lágymányosi u. 17/b.)

Fontos, hogy az art coaching workshopokon való részvétel rajztudást és művészeti előképzettséget nem igényel! Amit megalkotsz, az csak rólad szól, belső érzéseidet veted a papírra, így az elkészült alkotás pontosan úgy jó, ahogy van.

 Kapcsolat

3 + 13 =

Belső Sziget Segítő Tér: 1111 Budapest, Lágymányosi u. 17/b

0
    A kosarad tartalma
    A kosarad üres