Barion Pixel

Exkluzív workshop különleges alkalomra

Ajándékozz személyre szabott art coaching workshopot egy különleges alkalomra! Legyen szó akár egy házassági évfordulóról, egy születésnapról, babaváró buliról vagy lánybúcsúról, a kreatív kapcsolódás élménye mindegyiket emlékezetessé teszi.

Exkluzív art coaching workshopunk keretében az adott alkalomhoz, ünnephez illeszkedő tematikájú különböző művészetterápiás és kreatív pszichológiai gyakorlatokat próbálhattok ki. Ezek segítségével új módon élhettek meg jelentős életeseményeket és pillanatokat, mélyíthetitek az önismereteteket, felfedezhetitek mások új oldalát, valamint megélhetitek az önfeledt alkotás felszabadító erejét. A workshop segít emlékezetessé tenni bármely különleges alkalmat, hogy ne csak fotókon, hanem a közös alkotásokon keresztül is megmaradjon emlékként.

Az alkotás folyamata önmagában is segít elmélyülni, kiszakadni a hétköznapokból, flowba kerülni. Amennyiben ezt az élményt egy kiemelkedő esemény kapcsán, számunkra fontos személyekkel éljük át, megtapasztalhatjuk, ahogyan más minőségben kapcsolódhatunk, közelebb kerülhetünk egymáshoz az alkotás útján.

Életünk egy alkotás. Törekednünk kell rá, hogy mindig a művészei legyünk.” – Kent Nerburn

Mi is ez pontosan?

 • Személyre szabott art coaching workshop egy különleges alkalom újfajta megünneplésére –  így ajándékként is kiváló.
 • Fókuszban: az adott eseménytől függően a helyzetre való kreatív rátekintés, közös alkotás, kreatív (ki)kapcsolódás.
 • Típustól függően akár párként (pl. házassági évforduló), csoportként (pl. születésnap, babaváró buli, lánybúcsú), de egyedül (pl. gimnáziumi ballagásra szánt ajándékként) is részt vehettek rajta.

Ez a program nektek szól, ha:

 • különleges esküvői vagy évfordulós ajándékot kerestek,
 • egy fontos születésnapot a buli mellett máshogyan is megünnepelnétek,
 • ballagásra/diplomaosztóra egyedi, a személy mögött és előtt álló időszakot áttekintő ajándékot adnátok (akár egy személynek, akár egy baráti társaságnak is adható),
 • egyedi legény-/lánybúcsús programot szerveznétek,
 • újfajta módon tartanátok meg a babavárót, hangolódnátok rá a baba érkezésére.

Mit tartalmaz az ajánlat?

 • Rövid előzetes telefonbeszélgetés vagy online meeting arról, milyen alkalomról lenne szó, mit érdemes tudni az ünnepelt(ek)ről, mire lenne szükségetek, mit várnátok az alkalomtól.
 • Általatok választott időpontban a ti igényeitekre, és az adott alkalomra szabottan összeállított art coaching workshop.
 • Az alkotáshoz szükséges eszközök biztosítása.
 • Igény szerint a helyszín biztosítása vagy kiszállás
 • Hazavihető emlékek az alkalomról

 A workshopok időtartama:

A workshopokat előre egyeztetett időpontban és időtartamban tartjuk meg (jellemzően 2-3-4 órás intervallumban).

 A workshop díja:

Kérjük, hogy a pontos és részletes ajánlatunkért vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi Kapcsolati űrlap kitöltésével a mindart.pszichologia@gmail.com email címen!

 A workshop helyszíne:

Igény esetén és a résztvevők számától függően külső helyszínen kiszállással, vagy a Belső Sziget Segítő Térben (1111 Budapest, Lágymányosi u. 17/b.).

Fontos, hogy az art coaching workshopokon való részvétel rajztudást és művészeti előképzettséget nem igényel! Amit megalkotsz, az csak rólad szól, belső érzéseidet veted a papírra, így az elkészült alkotás pontosan úgy jó, ahogy van.

 Kapcsolat

15 + 4 =

Belső Sziget Segítő Tér: 1111 Budapest, Lágymányosi u. 17/b

0
  A kosarad tartalma
  A kosarad üres