Pál Kata Dorottya & Sas Eszter Krisztina:

KREATÍV ÖNISMERETI HATÁRIDŐNAPLÓ

Egy öröknaptár, amely mutatja az utat önmagadhoz az örök kérdések világában

 

kreatív önismereti határidőnapló

 

A Mind Art pszichológusai, Pál Kata Dorottya és Sas Eszter Krisztina által tervezet határidőnapló nemcsak arra szolgál, hogy feljegyezd a fontos időpontokat és teendőket, hanem egy teljes évig útitársként mutatja az utat önmagadhoz. Tizenkét kulcsfontosságú témakör mentén, közérthető pszichológiai magyarázatokkal, valamint kreatív és elgondolkodtató gyakorlatokkal mélyíti el az önismereted.

Nem siettet, meghagyja számodra a teret és az időt, hogy akkor vágj bele az utazásba, és olyan ütemben haladj, ahogy az számodra kényelmes – már csak azért is, mert öröknaptárról van szó.

Persze ahogy egy jó szakember, úgy ez a könyv sem ad gyors és kész megoldásokat, ugyanakkor minden szükséges eszközzel felvértez ahhoz, hogy az önismereti kaland során izgalmas felismerésekkel és hasznos tudással gazdagodhass.

 

A kérdés már csak az: elindulsz-e az önmagad felé vezető úton?

Kreatív önismereti határidőnapló

4.480Ft

A határidőnapló mérete: A5 (210 mm x 148 mm). Öröknaptár, így bármikor elkezdhető. Keménytáblás, cérnafűzött kötés. Heti tervező ponthálós (bullet journal) lapokkal. Éves öngondoskodás szokáskövetők. Önismereti gyakorlatok, pszichoedukációs összefoglalók és inspiráló idézetek 227 oldalban.

A Kreatív önismereti határidőnapló megvásárolható az alábbi könyvesboltokban is:

0
    A kosarad tartalma
    A kosarad üres