Barion Pixel

Mind Art Gyakorlatfüzet – Alkosd meg az utadat!

3.000Ft

A Mind Art – Alkosd meg az utadat! karrier- és úttervezés fókuszú gyakorlatfüzetével a saját otthonod kényelmében haladhatsz végig a workshopjainkon is alkalmazott kreatív önismereti gyakorlatokon, amelyek révén különféle szempontokból tekinthetsz rá és reflektálhatsz életutad, karrierutad alakulására.

1 készleten

„Utunk irányát magunkban hordjuk és magunkban égnek az örök sorsjelző csillagok” – Szerb Antal

A karrier, amit választunk és munka, amit végzünk életünk meghatározó szeletét teszik ki, valamint identitásunk fontos részei. Vannak olyanok, akiknek egyértelmű, melyik úton induljanak el, és vannak olyanok, akik még keresik önmagukat és a hozzájuk illő foglalkozást, munkakört az útvesztőben. Ha éppen pályaválasztáson, karriertervezésen, pályamódosításon gondolkodsz, gyakorlatfüzetünk iránytűként segíthet eligazodni a lehetőségek útvesztőjében.

A Mind Art – Alkosd meg az utadat! gyakorlatfüzet 12 kreatív önismereti gyakorlata révén különféle szempontokból tekinthetsz rá és reflektálhatsz életutad, karrierutad alakulására. A gondolkodást, elmélyülést minden esetben önreflektív kérdések egészítik ki,  amelyek segítik az önismeret mélyülését, inspirációként szolgálhatnak ahhoz, hogy megalkosd és elindulj a saját utadon. A feladatok egy előre meghatározott ív mentén épülnek fel, így abban a sorrendben végezd el őket, ahogyan a füzetben is találod.

 Milyen gyakorlatokat találsz a füzetben?

  • kreatív módon történő rátekintés a mögötted álló útra
  • erőforrások leltára
  • példaképek, érdeklődési területek áttekintése
  • számodra fontos tényezők azonosítása a munkában
  • gyakorlat a hatékony célkitűzéshez
  • visionboard készítése

Szállítási információk:

Termékeinket Foxpost automatába vagy házhozszállítással kérheted. A szállítási idő: kb. 3-5 munkanap.

0
    A kosarad tartalma
    A kosarad üres