Barion Pixel

MIND ART JOURNAL

KREATÍV ÉVTERVEZŐ 2021

mind art journal kreatív évtervező határidőnapló

A Mind Art Journal nem egy egyszerű határidőnapló és nem is egy vázlatfüzet. Bár a fontos határidőket és a teendőket is fel tudod jegyezni benne, illetve alkotásra és rajzolásra is számtalan lehetőség rejtőzik ezek között a lapok között.

Ez mégis más.

Ebben a határidőnaplóban az alkotást és a kreativitást ötvöztük egy kis pszichológiai csavarral. Így született meg a Mind Art Journal. A pszichológusaink által összeállított kreatív évtervezőben egyszerre vezetünk végig a kötöttségek nélküli alkotás és a benned rejlő kreativitás kibontakoztatásán, miközben önismereti élményeket is szerzel.

A füzetben 12 hónap – 12 témakör, valamint megannyi érdekes gondolatébresztő, kreativitásra buzdító és elmélyülést segítő gyakorlat vár Rád. Bízunk benne, hogy évtervezőnk segít majd Neked abban, hogy 2021 számodra a kreativitás és önmagad mélyebb megismerésének az éve legyen.

A Mind Art Journal - Kreatív évtervezőnk iránti nagy érdeklődésre való tekintettel, most elhoztuk Nektek a letölthető változatot!

Kitöltheted digitálisan is egy pdf olvasó (Adobe Acrobat Reader) segítségével, de ha szeretnéd ténylegesen a kezedbe venni, ki is nyomtathatod egy kis füzetként!

RENDELD MEG A MIND ART JOURNAL-T!

mind art journal kreatív évtervező határidőnapló

Lepd meg magadat vagy azokat, akik igazán fontosak számodra egy egyedi ajándékkal idén karácsonykor! Fontos: 2020. december 13. éjfélig leadott rendeléseknél tudjuk biztosítani, hogy még karácsony előtt megérkeznek hozzád. Választhatsz személyes átvételt, házhozszállítást, vagy csomagautomatába történő szállítást is.

A Mind Art márka és a Mind Art Journal megálmodói pszichológusok, akik a kreativitás és a művészetek szerelmeseiként workshopokkal, pszichoedukációval és egyéb tevékenységekkel igyekeznek tenni azért, hogy az önmagunkkal való foglalkozás és lelki egészségünk védelme egyre több ember mindennapjainak a részévé váljon. Hálásan köszönjük, hogy rendeléseddel támogatsz minket, és hozzájárulsz küldetésünkhöz!

Mind Art Journal – Kreatív évtervező 2021

6.500Ft

A határidőnapló mérete: A5 (210 mm x 148 mm). 196 oldal. Keményfedeles, cérnafűzött kötés. Heti tervező ponthálós (bullet journal) lapokkal. Több mint 40 önismeretet segítő és a kreativitást felszabadító gyakorlat pszichológusok által kidolgozva.

Elfogyott

Elfogyott

0
    A kosarad tartalma
    A kosarad üres