Barion Pixel

Mind Art Journal – Letölthető verzió

3.000Ft

A Mind Art Journal digitális változatában a Kreatív évtervezőnk lényegét jelentő, az alkotást és a kreativitást pszichológiával ötvöző gyakorlatokat találod. A Mind Art Journalben egyszerre vezetünk végig a kötöttségek nélküli alkotás és a benned rejlő kreativitás kibontakoztatásán, miközben önismereti élményeket is szerzel. A füzetet kitöltheted egy pdf olvasóban vagy ki is nyomtathatod.

Kategória:

A Mind Art Journal - Kreatív évtervezőnk iránti nagy érdeklődésre való tekintettel, most elhoztuk Nektek a letölthető változatot!

A füzetben 12 hónap – 12 témakör, valamint megannyi érdekes gondolatébresztő, kreativitásra buzdító és elmélyülést segítő gyakorlat vár Rád. Bízunk benne, hogy a pszichológusaink által kidolgozott évtervező segít majd Neked abban, hogy 2021 számodra a kreativitás és önmagad mélyebb megismerésének az éve legyen.

Kitöltheted digitálisan is egy pdf olvasó (Adobe Acrobat Reader) segítségével, de ha szeretnéd ténylegesen a kezedbe venni, ki is nyomtathatod egy kis füzetként!

  Nyomtatási segédlet:
1. Nyisd meg a fájlt a pdf olvasóban!
2. Nyomj a nyomtatás parancsra, így megjelenik a nyomtatási párbeszédablak.
3. Válaszd ki a következőket: fekvő elrendezés, nyomtatás a papír mindkét oldalára, rövidszélű kötés (bal) vagy összefűzés a rövidebb él mentén.
4. Nyomtasd ki a füzetet, hajtsd össze és már neki is láthatsz a gyakorlatoknak!

0
    A kosarad tartalma
    A kosarad üres